Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatPROJEKT „Izgradnja Studentskog doma Virovitica“

Ispis


Studentski dom u Virovitici će biti otvoren 30.kolovoza 2017. godine. Kapacitet studentskog doma je 108 ležajeva, ukupne veličine 2.287,87 m2. Investitor projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temelji Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., K.K.09.1.2.01.0006., zaključenog između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU i Visoke škole Virovitica u ožujku 2016. godine.
Ukupna vrijednost projekta je 18.524.301,88 kn.

U prizemlju doma se nalaze prostorije za osoblje doma, kotlovnica, prostorija za bicikle, prostorija za posteljinu, zajednički sanitarni čvor, dvije sobe za invalide i ostale sobe. Prvi kat sadrži sobe, prostoriju za boravak, praonicu i  informatičku učionicu. Drugi kat sadrži sobe i praonicu.

Studentski dom nalazi se u kompleksu bivše vojarne, koja se tako pretvara u pravi studentski kampus gdje se nalazi fakultet, studenski restoran te uskoro studentski dom koji će imati mnoštvo dodatnog sadržaja i time povećati kvalitetu života studenata.
 
You are here: