Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatIzjava o privatnosti

Ispis

Izjava o privatnosti

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Log zapisi

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici tako prikupljene informacije koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Kolačići (Cookies)

Kolačići koje koriste stranice Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici služe isključivo za identifikaciju sjednice pojedinog posjetitelja i ne bilježe nikakve druge informacije o posjetitelju, niti ih Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici ustupa trećim stranama.

Linkovi

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, niti Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici ima kontrolu nad njima. Posjetitelje naših stranica podsjećamo da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Osobni podaci

Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i telefaks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim osobama.

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Izjavu o privatnosti. Zbog toga se posjetiteljima preporuča povremena (redovita) provjera sadržaja ove stranice.

 
You are here: