Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr

Studomat
Termini za prijavu rada

Ispis

Poštovani autori,

pozivamo Vas da prijavite svoje radove za sljedeći broj stručno-znanstvenog časopisa za teoriju i praksu menadžmenta „Praktični menadžment".

Časopis Praktični menadžment obuhvaća teme iz područja ekonomske teorije i prakse, poglavito one koje se bave problematikom razumijevanja suvremenih menadžerskih procesa. S obzirom na univerzalnu primjenjivost menadžmenta, časopis se bavi i onim temama koje su povezane s problematikom interdisciplinarnog pristupa suvremenim menadžerskim procesima i otvoren je za radove čija tematika pripada širem području društvenih, humanističkih, prirodnih i tehničkih znanosti.

Praktični menadžment je otvoren za suradnju sa svim autorima koji žele dati doprinos poticanju i razvijanju primijenjene znanstvene i stručne djelatnosti, čime želimo naglasiti otvorenost i spremnost na suradnju sa svim relevantnim čimbenicima znanstvene i stručne javnosti, kao i na suradnju sa svima onima koji žele dati doprinos profiliranju i jačanju profesionalnog identiteta menadžerske struke.

Časopis se objavljuje u tiskanoj i elektroničkoj verziji, a svi radovi su zasebno objavljeni na Hrčku,  portalu znanstvenih časopisa Republike Hrvatske.  

Od ove godine mijenja se način izdavanja časopisa, što znači da svoje radove možete slati tijekom cijele godine na e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , to jest ne postoje vremenska ograničenja do kada se rad treba poslati.

Potvrdu o primitku rada dobit ćete dva tjedna nakon što rad pošaljete, a recenziju u sljedećih mjesec dana.

Objava cijelog rada bit će u elektroničkom obliku na internetskoj stranici Visoke škole Virovitica kroz dva mjeseca, a u tiskanom obliku na kraju kalendarske godine.

Za više informacija posjetite službenu stranicu časopisa: http://www.vsmti.hr/izdavaka-djelatnost/asopis-praktini-menadment/o-asopisu.html

Upute autorima za izradu rada možete pronaći na: http://www.vsmti.hr/izdavaka-djelatnost/asopis-praktini-menadment/upute-autorima.html i u privitku ovoga maila.

Za sva dodatna pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju na dolje navedene kontakte.

Veselimo se budućoj suradnji!

Srdačno!

Željka Kadlec, univ.spec.oec., pred.
izvršna urednica časopisa

 
You are here: