Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr

Studomat
O časopisu

Ispis

title

Peti broj časopisa možete pogledati ovdje.

Šesti broj časopisa možete pogledati ovdje.

Sedmi broj časopisa možete pogledati ovdje.

Osmi broj časopisa možete pogledati ovdje.

Deveti broj časopisa možete pogledati ovdje.

Deseti broj časopisa možete pogledati ovdje.

Specijalno izdanje PRAKTIČNI MENADŽMENT VOL VII - BROJ 1 - 2016

Jedanaesti broj časopisa možete pogledati ovdje.

 

Časopis Praktični menadžment obuhvaća teme iz područja ekonomske teorije i prakse, poglavito one koje se bave problematikom razumijevanja suvremenih  menadžerskih procesa.

S obzirom na univerzalnu primjenjivost menadžmenta, časopis se bavi i onim temama koje su povezane s problematikom interdisciplinarnog pristupa suvremenim menadžerskim procesima i otvoren je za radove čija tematika pripada širem području društvenih, humanističkih, prirodnih i tehničkih znanosti.

Časopis je sadržajno podijeljen u dva dijela. Prvi dio obuhvaća teme teorijskog i istraživačko-empirijskog karaktera u različitim disciplinarnim i interdisciplinarnim područjima, a drugi dio obuhvaća aktualnosti iz prakse. Namjera tako definirane koncepcije je poticanje pozitivne sinergije, razmjene ideja i suradnje usmjerene prema povezivanju teorije i prakse.

Časopis je otvoren za suradnju sa svim autorima koji žele dati doprinos poticanju i razvijanju primijenjene znanstvene i stručne djelatnosti, čime želimo naglasiti otvorenost i spremnost na suradnju sa svim relevantnim čimbenicima znanstvene i stručne javnosti, kao i na suradnju sa svima onima koji žele dati doprinos profiliranju i jačanju profesionalnog identiteta menadžerske struke.

GLAVNI UREDNIK
dr.sc. Oliver Jukić, prof.v.š.
 
You are here: