Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatOdržana 11. promocija stručnih prvostupnika ekonomije i 1. promocija stručnih specijalista ekonomije Visoke škole Virovitica

Ispis

U Svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 15. prosinca 2017. godine u 11 h održana je svečana promocija stručnih prvostupnika ekonomije smjerova Poduzetništvo usluga, Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma te  s početkom u 14.00 h, održana je i  prva svečana promocija stručnih specijalista ekonomije, smjerova Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća.

Svečanosti promocije, između ostalih, nazočili su i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović,  gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin,  i ostali uvaženi gosti.

U sklopu svečanosti, dodijeljene su i nagrade i priznanja.  

Dekanovu nagradu za ak.godinu 2016./2017. godinu za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na preddiplomskom stručnom studiju Poduzetništvo, smjer Poduzetništvo usluga dobila je Nikolina Jezerčić, a dok je Dekanovu nagradu za ak.godinu 2016./2017. godinu  na  diplomskom stručnom  studiju  Menadžmenta malih i srednjih poduzeća dobio Josip Hetrih. Priznanja za osobit trud i rad uložen u izvršavanje svih studentskih obveza tijekom studiranja na Visokoj školi Virovitica uručena su Ivi Ribić, Dorotei Vlainić, Ljiljani Tot i Sanji Petrović.

Popis promovenata

Galerija fotografija

Iskrene čestitke svim prvostupnicima, stručnim specijalistima

kao i dobitnicima nagrada i priznanja!

VŠMTI

 
You are here: