Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatUpisi u 1. godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta u ak. god. 2017./18. - drugi upisni rok

Ispis

Upisi za pristupnike koji su ostvarili pravo upisa, provode se u ponedjeljak 30. listopada 2017. godine u 12:00 sati u Studentskoj referadi.

Pristupnici se prozivaju redom prema rang listi, a pristupnik kojega se prozove i nije prisutan, gubi pravo upisa. Spuštanje crte na konačnoj rang listi bit će u ponedjeljak 30. listopada 2017. godine u 14:00 h.

Pristupnici su prilikom upisa dužni priložiti sljedeće:

  • - jednu fotografiju (4x6 cm ili manja),
    - potvrdu o prebivalištu (za redovite studente),
    - potvrdu o plaćenim troškovima upisa u iznosu od 200,00 kuna,
    - potvrdu o plaćenim troškovima osiguranja studenata od nesretnog slučaja (0-24 sata) u iznosu od 30,00 kn,
    - potvrdu o plaćenim troškovima školarine u iznosu od 9.900,00 kn za pristupnike koji su već prethodno bili upisani na drugo javno visoko učilište u RH u statusu redovitog studenta na istoj razini, odnosno za pristupnike koji upisuju izvanredni studij.

Pristupnici su dužni osobno pristupiti upisu. U slučaju opravdane spriječenosti mogu ih upisati isključivo osobe na temelju punomoći ovjerene kod javnog bilježnika.

VAŽNO! Pristupnici imaju mogućnost plaćanja školarina i ostalih naknada korištenjem EFT POS terminala u računovodstvu Visoke škole Virovitica  jednokratno ili obročnom otplatom putem MasterCard, Visa AM ,Visa Business kartice te Maestro kartice.

Sve dodatne informacije pristupnici mogu dobiti osobno u studentskoj referadi, na telefon 033/492-254 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Popis kandidata za upis – Destinacijski menadžment redoviti
Popis kandidata za upis – Destinacijski menadžment izvanredni

Studentska referada

 
You are here: