Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatVisoka škola Virovitica sudjelovala na 10.sajmu poslova

Ispis

Visoka škola Virovitica predstavila se i sudjelovala na 10. sajmu poslova koji je organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica 20. listopada 2017., u Restoranu LORD u Virovitici, u trajanju od 11,00 do 15,00 sati.

Sajam poslova okupio je  tridesetak poslodavaca s područja Virovitičko –podravske županije kao i druge dionike na regionalnom tržištu rada.

Sajam poslova ima za cilj omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada kao i jačanje partnerstva za zapošljavanje svih dionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada.

Sajam poslova omogućuje nezaposlenim osobama, studentima ,maturantima, osobama koje žele promijeniti posao i osobama koje žele graditi svoju karijeru ostvarivanje kontakata s više poslodavaca koji zapošljavaju radnike raznih kvalifikacija,
dobivanje informacija o poslodavcima, njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, uvid u ponudu mogućih usavršavanja i obrazovanja na području Virovitičko-podravske županije, dobivanje informacija o mogućnostima sufinanciranja zapošljavanja kroz mjere aktivne politike zapošljavanja,  dobivanje informacija o sezonskom zapošljavanju. (www.vpz.hr)

GALERIJA FOTOGRAFIJA

 
You are here: