Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatUpisi u 1. godinu preddiplomskih stručnih studija u ak. god. 2017./18. - jesenski upisni rok

Ispis

Upisi za pristupnike koji su prijavljivali studijske programe putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta, provode se

20. rujna 2017. godine u 12:00 sati,  dvorana 1-18

Pristupnici se prozivaju redom prema rang listi NISpVU-a, a pristupnik kojega se prozove i nije prisutan, gubi pravo upisa.

Pristupnici su dužni priložiti sljedeće dokumente:

  • - rodni list (izvornik ili preslika ovjerena kod javnog bilježnika ili elektronički zapis - ne starije od 6 mjeseci),
  • - domovnicu (izvornik ili preslika ovjerena kod javnog bilježnika ili elektronički zapis - ne starije od 6 mjeseci),
  • - svjedodžbu o državnoj maturi za pristupnike koji su završili gimnazijski program obrazovanja  (izvornik ili presliku ovjerenu kod javnog bilježnika), odnosno potvrdu o položenom ispitima državne mature uz koju je potrebno priložiti i svjedodžbu o završnome radu/ispitu za sve ostale pristupnike (izvornik ili presliku ovjerenu kod javnog bilježnika),
  • - jedna fotografija (4x6 cm ili manja),
  • - potvrdu o prebivalištu (radi ostvarivanja prava na studentsku prehranu),
  • - potvrdu o plaćenim troškovima upisa u iznosu od 200,00 kuna. Kandidati koji su na rang-listi Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta ostvarili više od 600 bodova (ukupno) oslobođeni su plaćanja troškova upisa.
  • - potvrdu o plaćenim troškovima osiguranja studenata od nesretnog slučaja (0-24 sata) u iznosu od 30,00 kn,
  • - potvrdu o plaćenim troškovima školarine u iznosu od 7.500,00 kn samo za pristupnike koji su već prethodno bili upisani na drugo javno visoko učilište u RH u statusu redovitog studenta na istoj razini.

VAŽNO! Pristupnici kojima do dana upisa 20. rujna 2017. nisu uručene svjedodžbe o državnoj maturi, odnosno potvrde o položenim ispitima državne mature, dužni su ih dostaviti najkasnije do petka 29. rujna 2017.

Pristupnici su dužni osobno pristupiti upisu. U slučaju opravdane spriječenosti mogu ih upisati isključivo osobe na temelju punomoći ovjerene kod javnog bilježnika.

Sve uplate na žiro račun Visoke škole Virovitica moguće su i u Računovodstvu Visoke škole Virovitica na dan upisa 20. rujna 2017.

Sve dodatne informacije pristupnici mogu dobiti osobno u studentskoj referadi, na telefon 033/492-254 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Studentska referada

 
You are here: