Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatOtvoren Studentski dom Virovitica

Ispis

U srijedu, 30.kolovoza 2017. godine svečano je otvoren novoizgrađeni Studentski dom Virovitica.

Studenti Visoke škole Virovitica, Iva Ribić, Dario Pavić, Luka Sabo i Celestin Kovačević, simboličnim presijecanjem vrpce, otvorili su novoizgrađenu zgradu Studentskog doma u Virovitici. Tako je nakon godinu dana, otvoren studentski dom koji je najljepše i najmodernije studentsko zdanje od Zagreba do Osijeka. Investitor projekta je bila Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temeljilo na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je bila 18.524.301,88 kn.

Svečanosti na prostoru bivše vojarne, gdje se nalazi i Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, kao i Studentski restoran Škola, nazočio je velik broj uzvanika, a predvodili su ih: ministrica znanosti i obrazovanja, Blaženka Divjak, ministar poljoprivrede i idejni začetnik ovog projekta, Tomislav Tolušić, saborski zastupnici, Josip Đakić, Vesna Bedeković i Tomislav Žagar, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, pomoćnici ministara, Stipe Mamić, Nenad Križić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa suradnicima, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, mnogobrojni načelnici općina s područja VPŽ.
Uz mnogobrojne goste, bili su tu i domaćini, dekan Visoke škole Virovitica Oliver Jukić, voditeljica projekta Edita Tolušić,  dekani visokih škola i veleučilišta iz cijele Hrvatske, studenti, zaposlenici Visoke škole i ostali gosti.

Od nove akademske godine, u Studentskom domu, koji ima 58, jednokrevetnih i dvokrevetnih soba,  mjesto će pronaći  108 studenata. Buduće studente dočekat će sjajni uvjeti, moderno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe, besplatan internet, moderno uređen dnevni boravak, informatička učionica, profesionalne perilice i sušilice rublja i sve to za cijenu mjesečnog smještaja od samo 400,00 kuna.  (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Visoka škola Virovitica

 
You are here: