Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatOdržano predavanje generalnog direktora LifeClass Terme Sveti Martin, mr.sc. Branimira Blajića na temu „Upravljanje radnom uspješnošću“

Ispis

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 23.05.2017. g. održano je predavanje mr.sc. Branimira Blajića, generalnog direktora  LifeClass Terme Sveti Martin, stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u području upravljanja ljudskim resursima.

Studentima je na vrlo kreativan, profesionalan i interaktivan način predstavljen jedan manji segment upravljanja koji se odnosi na kompetencije kadrova, selekciju kadrova i upravljanje radnom uspješnošću. Također je sa studentima, koji će uskoro na tržište rada, analizirao različite pristupe prijave za posao te iznio najznačajnije elemente koje trebaju uzeti u obzir prilikom prijave, odnosno kreiranja motivacijskog pisma i životopisa, potkrjepljujući ih primjerima. Zainteresirani studenti uključivali su se u predavanje komentiranjem, kao i svojim pitanjima, najčešće vezanim uz upravljanje Termama Sveti Martin, karijeru gospodina Blajića. 

Ovo gostujuće predavanje omogućilo je studentima da saznaju kako menadžment funkcionira u praksi, koji ih izazovi i prepreke očekuju u poslovnom iskustvu te kako ih svladati i postići izniman uspjeh. Svojim iskustvom u renomiranim hotelskim kućama u Hrvatskoj, gospodin Blajić će zasigurno studentima biti poticaj za razvijanje vlastite karijere.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Visoka škola Virovitica

 
You are here: