Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatERASMUS POSJET CZECHTRADE-u I VELEPOSLANSTVU REPUBLIKE ČEŠKE

Ispis

Dana 7. travnja 2017. prodekan za nastavu mr. sc. Neven Garača, v. pred. i Erasmus koordinatorica Marija klipa, dipl. iur., posjetili su CzechTrade Zagreb, državnu agenciju za promicanje izvoza Republike Češke.

CzechTrade je kao državna organizacija osnovan 1. svibnja 1997. godine odlukom Ministarstva industrije i trgovine Republike Češke, a njezina je glavna zadaća razvoj međunarodne trgovine i uzajamne suradnje između čeških i stranih tvrtki. Posjet je organiziran uz svesrdu pomoć Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Virovitica i njezinog direktora gosp. Milana Vanđure, a s ciljem uspostave suradnje i kontakata Visoke škole Virovitica s visokim učilištima i malim i srednjim poduzećima u Republici Češkoj kroz Erasmus+ program.

U sklopu ovoga posjeta, izaslanstvo Visoke škole Virovitica posjetilo je i Veleposlanstvo Republike Češke u Zagrebu gdje je održan radni sastanak s gđom Kristynom Vanovom Lajkovom, koja je također pružila podršku i pomoć pri uspostavi kontakata s češkim visokim učilištima radi provedbe mobilnosti naših studenata i zaposlenika u sklopu Erasmus+ programa.

 

ERASMUS KOORDINATOR

 
You are here: