Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatOdržano gostujuće predavanje Arijane Šafranko Salihčehajić, direktorice tvrtke ŠAFRAM d.o.o.

Ispis

U utorak 21.ožujka 2017. godine u prostorijama Visoke škole, održano je gostujuće predavanje direktorice tvrtke ŠAFRAM d.o.o., gospođe Arijane Šafranko Salihčehajić. Predavanje je bilo namijenjeno studentima preddiplomskog studija smjerova Poduzetništvo, te Informatički menadžment, u sklopu kolegija „Poduzetništvo“ i „Upravljanje malim i srednjim poduzećima“.

Tema održanog predavanja bila je Poduzetništvo u malim i srednjim poduzećima na primjeru tvrtke ŠAFRAM d.o.o. Gospođa Arijana prenijela je studentima svoja iskustva u vođenju tvrtke koja zapošljava više od 50 djelatnika, te ostvaruje prihod od 50-tak milijuna kuna godišnje. Upoznala je studente sa ključnim elementima poduzetništva, značajkama suvremenog načina upravljanja tvrtkom kao što je ŠAFRAM, te na koji način žene mogu veoma uspješno spojiti obitelj i izazove napretka u karijeri.

Gostujuće predavanje stručnjaka, poduzetnika i vlasnika poduzeća, veoma je značajan faktor pri edukaciji budućih poduzetnika, jer im se na direktan način prenose iskustva i daju savjeti kako i na koji način uspjeti u poslovnom svijetu, te kako se nositi sa sve većom konkurencijom u globalnim uvjetima poslovanja.

Tvrtka ŠAFRAM d.o.o. ogledni je primjer uspješnog poslovanja poduzetnika. Obiteljska tvrtka nastala kao rezultat upornosti i truda vlasnika, koja se u zadnjih dvadesetak godina razvila u jednog od vodećih proizvođača začina u Republici Hrvatskoj i čitavoj regiji.       

Ovim predavanjem, i svim budućim gostujućim predavanjima poduzetnika, nastavlja se suradnja Visoke škole sa gospodarstvenicima i povezivanje sa realnim sektorom, te se unaprjeđuje educiranje stručnjaka sposobnih odgovoriti na sve izazove suvremenih uvjeta poslovanja globalnog tržišta.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Visoka škola Virovitica

 
You are here: