Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatPOTPISAN JOŠ JEDAN ERASMUS+ UGOVOR O DODJELI FINANCIJSKE POTPORE STUDENTIMA

Ispis

Visoka škola Virovitica i ove godine nastavlja s aktivnostima u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti.  Ugovor o dodjeli financijske potpore za Erasmus+ stručnu praksu ovih dana je potpisan sa studenticom 2. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta Ivom Ribić.

Studentica će počevši od sljedećega tjedna naredna 2 mjeseca provesti na stručnoj praksi u poduzeću Croatherm Praha s.r.o. iz Praga, Češka. Croatherm je projektantska firma osnovana 1992. godine, ima 25 zaposlenika, te se nalazi u užem centru Praga. Budući je riječ o studentici specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta, smjera Menadžment malih i srednjih poduzeća, ova stručna praksa je savršena prilika za povezivanje teorijskih znanja stečenih u dosadašnjem ciklusu obrazovanja s praksom koju će odraditi u inozemstvu.

Povodom potpisivanja ugovora i odlaska na stručnu praksu u inozemstvo, dekan Visoke škole Virovitica dr.sc. Oliver Jukić, prof.v.š., te prodekan za razvoj mr.sc. Neven Garača, v.pred. su čestitali studentici na izboru i prilici, te joj zaželjeli uspješan boravak. Tom prilikom su izrazili želju i uputili poziv studentima da se Ivinim stopama u što većem broju priključe Erasmus+ programu i iskoriste priliku i mogućnosti studiranja i obavljanja prakse u inozemstvu.  

 

  • Erasmus koordinator
  • Marija Klipa, dipl. iur.
 
 
You are here: