Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatPoziv na predavanje: Obrazovanje kadrova za kamping turizam u Republici Hrvatskoj

Ispis

Kamping udruženje Hrvatske, kao najjača nacionalna kamping udruga, uz potporu Ministarstva turizma će u utorak,  20. prosinca 2016. godine u 14h u svečanoj dvorani „VIRO“ Visoke škole Virovitica održati gostujuće predavanje na temu: Kamping u srednjoškolskim i visokoškolskim ustanovama za obrazovanje kadrova u turizmu u Republici Hrvatskoj.

Predavanje je namijenjeno studentima visokoškolskih ustanova i učenicima srednjoškolskih ustanova za obrazovanje kadrova u turizmu u cilju jačanja i povećanja postojećih, kao i prenošenja novih znanja kako bi se stvorili temelji na kojima će se graditi budućnost hrvatskog gospodarstva. Također, predavanja predstavljanju jedan od važnijih koraka daljnjeg unapređenja sustava strukovnog odgoja, obrazovanja i osposobljavanja kadrova u turizmu, odnosno u kamping sektoru.

Planirane teme predavanja jesu: Osnove kamping usluge, Menadžment kamping usluga, Trendovi u kampingu s posebnim naglaskom na očuvanje okoliša i održivi razvoj, Marketing kamping usluga te Hrvatska i kamping proizvod.

Predavačica je dr. sc. Josipa Cvelić-Bonifačić, predsjednica Odbora za stručno-edukativnu djelatnost pri KUH-u, ujedno prvi doktor znanosti na temu kampinga u Hrvatskoj.

Pozivaju se studenti, nastavnici, asistenti i svi zainteresirani da nazoče predavanju.

Visoka škola Virovitica, Odjel za turizam

 
You are here: