Croatian(HR)English (United Kingdom)

vsmti.hr/web

StudomatStudentice i studenti treće godine Menadžmenta ruralnog turizma sudjelovali na radionici na temu gastronomije

Ispis

Zajedno sa svojim predavačima dr.sc.Irenom Bosnić i Rikardom Bakanom mag.oec., studenitice i studenti 3. godine smjera Menadžment ruralnog turizma aktivno su sudjelovali na radionici koja je tijekom jučerašnjeg dana (10.11.2016.) održana u Kuriji Janković u Kapela Dvoru.

Tema edukativne gastro radionice  bila je “Savjetovanje OPG-a, restorana i drugih ugostiteljskih objekata sa područja Virovitičko-podravske županije u razvoju receptura i načinu promocije vlastitih i lokalnih gastronomskih proizvoda i usluga te stvaranju gastro ikona regije”.

 

Radionicu je organizirala Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s Gastronomsko-edukacijskim centrom KLUB GASTRONOMADA iz Zagreba, a uz potporu Hrvatske turističke zajednice. Predavači na radionici bili su članovi Udruge Gastronomadi, istaknuti gastronomi, kuhari i enolozi s velikim iskustvom u praksi ugostiteljstva, turizma i gastronomskih trendova te su naši studenti na taj način imali priliku upotpuniiti teoretska znanja koja dobijaju obrazujući se na Visokoj školi  znanjima i vještinama „iz prve ruke“ tj. od stručnjaka koji žive turizam i ugostiteljstvo svaodnevno u praksi.

 

Visoka škola Virovitica

 
You are here: